Известие

Collapse
No announcement yet.

Маркуч - откъде???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маркуч - откъде???

....абе трябва ми гъвкав или поносимо огъващ се маркуч с дебелината на тия на дебитомерите......след дебитомера 2.5 двигателя има нещо като отдушници или аз не знам как се нарича, изрязах ги, но не ми се вижда добре, маркуча след това е взел-дал, и ми трябва нещо такова дето да влиза после към дросела....добре ще е при леките чупки сечението му да не се намаля особенно но това са глезотии все пак.....
    Някой знае ли къде се продават или намират маркучи от сорта....????
    Attached Files
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

http://www.prospee/cat/index.php?cPath=3212&osCsid=479390a39a5e7c3b95e362 17f1eca7e8
    http://www.prospeed.bg/d.bgcat/index.php?cPath=3212&osCsid=479390a39a5e7c3b95e362 17f1eca7e8

heed също продават.
    А ако търсиш нещо по-евтино в Пазарджик има завод, или магазин за строителни материали например.

http://www.prospeed.bg
    Last edited by haljscho; d.m.y г., 20:52.
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Ми ще трябва да огледам, щото трябва да дупча в него.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

http://www.prospeed.bg/
        А бе нещо горе линка не излезе като хората!!!
        sigpic
        GT- JTDm 150

Comment

Незнам за "Маркуч - откъде???" ама тоя V6 изглежда ненормално

Comment

Е просто съм го дал да се види за какво точно ми трябва, не е моя снимка, нито двигателя изглежда още така....
            Проблемния ми участък ще е след твърдата връзка - там отляво маркуча дето влиза трябва да намеря начин да го вкарам в големия - мога да шавна малко надясно като цяло, щото мисля акумулатора да го мятам в багажника......

Comment

Ама ти даде ли я вече твойта да и правят трансплантацията?
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Ама ти даде ли я вече твойта да и правят трансплантацията?
                Е не съм още - свалено е всичко, вчера си играх малко с кабели и бубини - може да се каже че на теория съм готов, и като докарам следващата кола за да не съм пешак, я карам при Лисан......

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Е просто съм го дал да се види за какво точно ми трябва, не е моя снимка, нито двигателя изглежда още така....
                  Проблемния ми участък ще е след твърдата връзка - там отляво маркуча дето влиза трябва да намеря начин да го вкарам в големия - мога да шавна малко надясно като цяло, щото мисля акумулатора да го мятам в багажника......
                  Еееее ти па ся. Ние тъкмо се зарадвахме как си я накиприл.....
                  Айде успех в начинанието.
                  sigpic
                  GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                    Еееее ти па ся. Ние тъкмо се зарадвахме как си я накиприл.....
                    Ма то ще стане по готино от тва бре.....само трай и гледай....

Comment

Working...
                    X